desucon 6

min desucon opplevelse startet med en time med venting, og jeg er ikke akkurat kjent for min tolmodighet, men jeg overlevde og ca 12.30 satte vi endelig farten mot desucon.
det var ikke akkurat lange veien fra der jeg satt og ventet på oslo city, men man må ha forståelse for at kostymer må fikses på i siste liten.

min første overaskelse var vel at de så på sopelimen min som våpen og jeg måtte få den godskjent før jeg kunne gå inn, dette betydde ekstra kø og ekstra venting. vel kø og venting er ikke så ille, men jeg har virkelig ikke godt av å stå i lengere perioder. heldigvis holdt kusina mi meg med selskap (beskyttelse) i køen.

da vi endelig var vel inne var det bare å begynne å se på ting, utrolige ting folk klarer å lage. jeg blir virkelig missunnelig over kreativiteten til folk, og hvor flinke de er. vi valgte å vente med hovedbutikkene til hoved rushet ga seg. noe som var en god ide.

vi fant brettspill rommet (som vi ikke brukte), mange stands, noen som solgte og noen som viste frem. jeg ble selvfølgelig veldig fasinert av lego standen og tok mange bilder (kommer i eget innlegg). jeg har nok blitt litt hektet på lego…

tiden var inne for å ta hovedbutikkene og jeg hadde vel ett håp, om å finne en lommebok til kusina mi. desverre fant jeg ikke noen som passet hennes smak og var praktiske og fine. i en film efekt stand fant jeg derimot harry potter skjert og tryllestav til meg. ønsket egentlig griffingdor kappe,men det hadde de ikke. disse to tingene ble min store utgift for dagen…

etter litt shopping tok jeg og en annen vi var sammen med en liten sittepause og så på deler av outfitt konkuransen. nydelige anntrekk, men veldig dårlig lyd, så vi hørte ikke hva deltagerne sa.

nå gikk vennene våre ut en tur så jeg og kusina mi blelitt alene, vi havnet på ett rom hvor de spillte robotrally i rl. veldig morsomt å se på og da runden var over måtte vi selvfølgelig prøve vi også. første runde var bare komisk da alle bare dyttet hverandre ned i et hull ved starten, så vi startet på nytt. denne gangen gikk det bedre. med litt flaks, mye erfaring og planlegging klarte faktisk jeg og kusina mi å komme oss til mål. vi var de første. og siden det bare var 30 minnutter igjen har jeg en sterk følelse på at vi var de eneste.

etter sukses runden vår møtte vi resten utenfor og gikk for å spise, endte opp på en italiensk rett utenfor oslocity. vi kjøpte alle hver vår form for pasta, jeg gikk for lasange. ble litt sulltet på det mens jeg gikk på dietten min.
nå var klokken begynnt å nærme seg 17.00 og jeg fant ut at jeg hadde dyttet grensene for hva jeg egentlig orker allt for langt. jeg bestemte meg for å dra hjem mens de andre gikk for å handle vidre og senere gå på desucon ball. på veien igjennom oslocity falt sløyfa mi av og ødela kostymet mitt, men da var det jo bare noen meter igjen til taxi`n. så var det rett hjem og legge seg å sove ….

ps: hadde med meg 3ds og kan konstatere at dette var en suksess, møtte hele 10 mii. desverre satte jeg meg ikke ned med noen og byttet pokemon….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg