besøke kattene

det er veldig tungt for meg å være borte fra kattene mine, jeg ser dem hele tiden i øyekroken min og tror de er her.

i dag måtte jeg bare ta en tur opp til tanta og kusina mi og hilse på dem, da jeg kom inn døra kom sirius løpende rett opp i armene mine (bokstavlig talt) det er så godt å se at han er like glad i meg selv om han er der.
etter at han hadde ønsket meg velkommen var det å gå leiligheten rundt igjen så jeg la meg ned på stuegulvet og lokket på luna.

luna liker å sove under senga til kusina mi, men hin pleier å komme ut når jeg prater til henne, i dag var det luksus, både jeg og kusina mi lå på gulvet da hun kom ut, så det var ingen kjemper i leiligheten. hun gikk rundt og koste med oss alle tre på rundtur.

men så ble sirius leken og tok over soverommet til kusina mi, han satt der inne å ventet på at luna skulle gå inn så han kunne ta henne, utspekulerte lille katt 😉 heldigvis kan luna dette spillet og gikk ikke inn, men det var frustrerende siden hun ville inn i hjørnet sitt igjen.

midt oppi dette kom mamma og lurte på om vi skulle på senteret, så jeg vet ikke hvordan det gikk, men kan forestille meg det. luna går inn, sirius angriper, luna løper  å gjemmer seg og sirius klager for full hals over at han ikke når henne…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg