fossefall

jeg sov litt på ettermiddagen, den ene gangen jeg våknet regnet det ekstremt mye ute.
jeg elsker å sovne til lyden av regnet som slår mot mettallplata utenfor vinduet mitt og siden det nesten ikke kom noen lyd tenkte jeg stille for meg selv, vi trenger litt mer regn.

jeg måtte en tur på toalettet og på veien fikk jeg ett glimt ut av vinduet, min første tanke var at hvis noen i oslo fant ut at jeg tenkte tanken at det ikke var nok regn ville de tro at jeg var sinsyk. rasende over at jeg hadde funnet på å ønske meg mer. det regnet så tett og så mye at jeg ikke kunne se hvordan regntøy ville virke. i hvertfall ikke paraply.

grunnen til at jeg ikke hørte regnet på vinduskarmen var at det regnet rett ned, enten var det vindstille (noe som er veldig skjeldent) blåste feil vei eller regnet var for intenst til at vinden fikk tak.

da jeg la meg på senga igjen lå jeg å lyttet til det ekstreme regnet, det hørtes ut som et fossefall. ikke et gigantisk ett som brøler intenst, men ett middelstort ett. vann kan lage utrolige vakkre lyder. etter en liten stund stillnet regnet litt og fosselyden forsvant. jeg ble litt skuffet,men regner med at veldig mange andre i oslo var lettet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg