insomnia?

vel jeg vet jeg ikke har insomnia for jeg klarer å sovne, jeg klarer bare ikke å bli sovende. det er som en bummerang som drar meg fort tilbake fra søvnens verden. helt forvirret ligger jeg i sengen min og lurer på hva f som skjer….

sist gang jeg våknet hadde jeg fått sovet litt for det værste av skjelvingene i kroppen hadde gitt seg (ikke anfall, bare ren utmattelse). jeg lå å fasinerte meg over hvordan hjernen fungerer når man er svimmel. den fikk kroppen min til å tro at den vippet opp og ne og sakte rundt. tilslutt lot jeg bare svimmel være svimmel og lukket øynene og ble medpå karusellturen. det er i hvertfall min beste måte å hindre at jeg blir kvalm på, forestillemeg at jeg er på en karusell og jeg ser verden bevege seg med kroppen.

tilslutt haddejeg nok kontroll til at jeg turte å prøve meg på litt ds, kan trygt si kordinasjonen ikke er på det beste. til slutt ga jeg opp og sto opp… kansje et viktig tegn på denne svimmelheten var at det første jeg gjorde når jeg sto opp var å drikke en liter veske, uttørket?

i hvertfall har jeg bestemt meg for å ta litt ordenlig mat og få i meg en del drikke (ikke cola) og se om kroppen klarer å roe seg ned, for akkurat nå er den veldig anspent.

2 kommentarer

Siste innlegg