platekompaniet oslocity

å gå på spill jakt i oslo sentrum er ikke hva det en gang var, det er ikke det at det er for lite spill butikker. till og med jeg kan se at det står en gamestop på hvert hjørne og innimellom dem står det både spaceworld og game trygt plasert. men når du har gått igjennom alle de orginale spillbutikkene og har kommet frem til en konklusjon, platekompaniet har spillet, er det frustrerende å komme til den største platekompanibutikken (tror jeg) og finne den tom for spill…

helt tom var den ikke, nede i 1. etasjen dems sto det tre spill på toppselger hylla, ett pc spill som var the sims 3 generations ett ps3 spill og ett xbox 360 spill. la ikke merke til hvike to det var.

oppe i 3. etasje (platekompaniet sin 2. etasje) var plassen spillene før hadde fyllt opp med masse cd`r, de hadde vist salg på dem og de sto pakket tett i tett i tett. andre deler av 2. etasjen var ikke i bruk. tror de jobbet med ommøblering. hadde det ikke hvert for at jeg hadde sett på platekompaniet på byporten og stt at det var spill der ville jeg trodd at de hadde sluttet med det.

så nå kan jeg advare dere mot å prøve å kjøpe spill på platekompaniet inne på oslo city, egentlig liksågreit siden de nå er en butikk i full kaos som spiller kjempehøy musikk som gjør deg svimmel og har kun trapp inne i butikken. ikke veldig kundevennlig….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg