god morgen Norge

i hvertfall har jeg hørt rykter om at den skal være god, nei da har det fint jeg. våknet i dag tidlig 06.30 av at arbeiderne utenfor startet. de starter tidligere og tidligere men kan jo ikke klage på at de flytter en bil, selv om det bråker noe sinsykt.
det tok meg kansje en time å sovne igjen, jeg hørte på bankingen og borringen og kom frem til at dette kan jeg leve med og sovnet.
bråvåknet igjen klokken 10.00 hadde en merkelig drøm om tog, elektrisitet, dukker jeg skulle ta liv av osv… men midt i drømmen hørte jeg noen hviske navnetmitt og jeg bråvåknet. svimmel etter å ha blitt dratt ut av drømmen så fort hører jeg en lyd som om noen banket på døra mi og tok i dørhåndtaket om og om igjen.

usikker på om jeg skulle stå opp å sjekke hvem det var eller bare ignorere det begynte jeg sakte å våkne mer. de beggynte å borre hos naboen min og jeg skvatt virkelig. hjernen min smalt på plass og jeg tolket bankelyden til at de jobbet rett ved hodet mitt (bare en vegg immellom). så ingen annen mulighet enn å gi opp søvnen og stå opp.

skal straks ut å se om mine mistanker om hvor de jobber er rett, jeg forstår bare ikke hvordan de kan være hos naboen min i dag når det er over en uke til de skal være her. selv om de tar leiligheten min til slutt bruker de bare en dag og tar 4 og 4 leiligheter om gangen. i mitt regnestykket kalrer de  å utsette det til fredag om de virkelig prøver….

dette gjør meg litt usikker og nervøs siden jeg har to katter jeg må fjerne før de kommer, de skal bare flyttes opp til tanta mi, men ikke noe jeg klarer å få gjort på sekundet…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg