ikke barneselskap :-(

jeg våknet sent i dag og lurte på hva jeg skulle gjøre, det å sove etter 07.00 her er egentlig en stor utfordring men utmattelsen vant til slutt. litt groggy etter å ha drømt om å ha stått vedsiden av driller og svære hamere i flere timer var hodet mitt litt tom for ideer, derfor ble jeg veldig glad da jeg fikk tekstmelding fra den ene tanta mi om at fettern min skulle feire 9 årsdagen sin.

han har bursdag i sommerferien så de har barneselskapet i dag, jeg var invitert for selskap og hjelp om jeg orket. første tanke var å reise ned til byen for å kjøpe pokemonspillet han skal få i bursdagsgave fra meg og kusina mi. jeg har ventet i mange måneder på å kunne gi han det. så jeg kastet meg på telefonen for å spørre kusina mi om hun ville være med ned og si i fra til mamma om at jeg kom ned til byen. grunnet anfallene mine må jeg være litt forsiktig….

telenor var selvfølgelig nede igjen, og å ringe til noen var rett og slett umulig. så jeg bet i det sure eplet og gikk opp til kusina mi for å snakke med henne og ringe mamma fra dems hustelefon. kusina mi kunne ikke være med siden hun skulle ut å jogge, og da jeg prøvde å ringe mamma på jobben fortalte tanta mi meg at hun var hjemme i dag. så da gikk jeg opp til henne i stedet…

hun bor i samme blokk som tanta mi så ikke så lang tur ekstra…. var ikke helt sikker på o m jeg burde dra ned til byen om det ikke var noen der som kunne hjelpe meg om jeg ble syk, så satt og pratet litt med mamma. det var da anfallet kom. ikke en av de værste,men nok til å sette meg ut av spill. måtte legge meg litt der før jeg fikk krefter til å gå hjem å legge meg. lå å spillte zelda på senga mens jeg ventet på at det værste skulle gi seg.

da det værste av anfallet var over hadde bursdagsselskapet allerede begynt og jeg viste jeg aldri ville klare turen bort dit. så ringte å sa jeg ikke kom (nå virket mobilen igjen). fordelen med dette var at jeg fikk vite hvor dårlig jeg var før jeg gikk i barneselskapet, å bli dårlig der hadde ikke hvert morro for noen. så at telefonene ikke virket kan ha hjulpet litt i dag.

nå er selskapet over og jeg er litt trist for at jeg ikke fikk hvert med denne gangen heller, men jeg kan ikke tvinge kroppen til å gjøre mer enn den klarer. bursdagen hans er ikke før 4 august så jeg skal nok klare å få kjøpt spillet innen den tid ;-).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg