Dagbladets tegneseriekonkurranse 2011 (del 3)

«Drops»


Hitil den serien jeg har likt best, flere av stripene traff meg veldig godt. slik som denne hvor han klager over elektronikken, gjør aldri det jeg….. selvfølgelig ikke alle jeg likte like bra, men slik er det alltid i tegneserier. den stripa om hun som trengte å skaffe seg en blogg var den som jeg la best merke til, det var fordi jeg tenkte det samme om hun mens jeg leste.

«Inu»

en enkel tegneserie, men den klarer alikevel å levere innimellom. tegningene kunne kansje hvert litt mer animerte. blir litt stivt. dette er helt klart humor for kvinner.

«Mush92»


Nok en serie som ikke passet for meg, humoren fallt ikke i smak (var ikke der) tegningene gjorde meg litt svimmel.

«På kanten»


lettlest og enkelt tegnet, handler om en mann som står på kanten av et tak. jeg så ikke så mye humor i denne serien, kansje ment å være filosofisk?

«Ramalama»

det er kansje ikke lett å være mor og kone, men man kan lage morsommere striper om det en dette. la meg bare ta frem betty, husmor og morsom og langt bedre enn dette.

«Skrifterommet»

et godt konsept, folk som forteller ærlig om seg selv. alikevel klarer ikke stripene å fenge eller skape følelser. du føler at det er du som sitter bak glasset og må hære på absolutt allt folk har å si om seg selv.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg