morgen

da var jeg oppe igjen, ok jeg har hvert oppe en stund. spist frokost lest nyheter og tegneserier og irritert meg over allt bråket rundt meg. men bråket fører til noe positivt, nemlig nye vinduer…

jeg la meg ganske brått i går siden jeg var så utslitt,men klarte alikevel å få spillt litt dsi på senga. først spillte jeg harvest moon ds,men spillet låste seg og jeg gikk over til pokemon white.

luna har sovet på badet og sirius hovedsaklig inne hos meg. de er også litt oppgitt over bråket som starter klokken 7 hver morgen, men de klarer faktisk å sove over det. sirius var ikke så begeistret for at jeg lukket vinduet for å prøve å sove videre. han satt nemlig i vinduskarmen og nøt den friske luften.

nå er det skummelt stille her og det ser ut til at begge kattene har utnyttet seg av roen til å få sove litt til, jeg vet i hvertfall ikke hvor de er akkurat nå. skulle ønske jeg kunne ha sovet litt jeg også, men i dag skal jeg prøve å gå på senteret.

dagen min i går ble ikke helt som planlagt så jeg kom meg aldri på senteret, men ny dag i dag og dette er det eneste målet jeg har for dagen. høres kansje lite ambisiøst ut, men jeg skal love at dette blir en hard utfordring på kroppen min.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg