koselig dag på verandan

gjett om jeg fikk sjokk når jeg våknet etter å ha sovet på dagen i dag, anfallet som startet mandag natt var endelig over. lettelsen og sjokket over oppdagelsen gjorde meg virkelig lykkelig. skal vist ikke mye til for å glede meg.

som jeg skrev i forrige innlegg hadde jeg fått jordbær av mamma, så jeg tok med meg kattene ut på verandan. det som skulle være en rask lunch ble til timer med kos ute i sola.

etter at jeg hadde spist opp bæra satte jeg meg bare ned å koste meg, nøyt livet og lot tiden gå. etterhvert satte jeg meg delevis inn i skyggen og spillte litt dsi mens kattene fikk gå fritt inn og ut.
dessverre måtte jeg lukke døra da jeg skulle lage meg middag, slik at kattene ikke stakk av, dette protesterte Luna høylydt i mot mens jeg bar henne inn.

men så fort kjøttfeigen var stekt fikk de gå ut igjen, dessverre furtet luna fortsatt så det ble bare meg og sirius. jeg spiste en forenklet versjon av taco og så på sirius kose seg i sola. etter maten satte jeg meg til å spille litt mere dsi. tanta og kusina mi kom innom med en treningssykkel til meg, en de kjenner skulle bli kvitt den og jeg trenger å forsiktig trene opp musklene mine igjen. treningstudio er uaktuelt sidenjeg ikke kommer meg hjem igjen. max 5 minutter om gangen….

kusina mi komenterte spillet mitt, ikke så ofte du finner meg med å spille noe annet en harvest moon og sims… når de gikk ble det enda en stund ute i sola til jeg hadde fått nok.

sirius var livredd sykkelen og lå på motsatt side av stua og stirret på den, løftet han opp og gikk rundt sykkelen med han noen ganger før jeg satte han på setet. fortsatt er han skeprisk, men nå snuser han i hvertfall på den innimellom. det er veldig uvanlig å se sirius redd for noe. luna var også skeptisk til sykkelen, men hadde ikke ventet noe annet…

nå sitter jeg har forran datan med sirius forran meg på skrivebordet, han sover som en stein, lykkelig etter en dag med mye sol, spenning og frisk luft.

 

 

ps: det er luna han ser på slutten av klippet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg