tidlig morgen

i dag våknet jeg ganske tidlig, ca ved 6 tiden. utrolig hvor deilig og stille verden er på dette tidspunktet (måkene har enda ikke begynnt å tussle rundt med ungene sine)

jeg hadde det veldig fint på slutten av natten, de siste nettene har jeg virkelig hatt problemer med å sove grunnet smerter. jeg har byttet på å sove og være våken uten egentlig å vite hva som var hva, men midt på natten i natt kom sirius og la seg i armkroken min igjen. og dette ga meg ett referanseområde til når jeg var våken og når jeg sov. jeg slappet også veldig mye mer av når han lå der, heldigvis ble han til jeg sto opp…

morningen min ble ikke brukt til noe fornuftig da, satt å spillte farmville i flere timer… helt til jeg ble så lei at jeg ville sette virus på spillet….
da tok jeg meg en morgentur opp til mamma

egentlig ville jeg ut å kjøpe jorbær, men jeg tok ikke sjansen på å gå bort på bensinstasjonen. sjansen for at det hadde gått bra var vel 50/50, men det var bare 10% sjanse for at de hadde begynnt å selge bær så tidlig, så det var dårlige ods. spurte mamma om hun kunne kjøre meg når jeg var der oppe, men ble pluttselig så trøtt at jeg bare måtte hjem å legge meg.

når klokken ble rundt to ringte tanta mi og vekket meg, hun lurte på om jeg ville ha jorbær NÅ… hun og mamma sto vist utenfor med bær til meg, de er så snille. ble liggene litt lengere i senga etter at bære var sikkret før jeg sto opp og tok meg en jorbærlunch på verandan. sirius brukte nøyaktig ett sekund på å klatre opp på bordet da jeg snudde meg. de bæra må ha luktet godt.0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg