harry potter kø

det var ikke å komme bort i fra, jeg måtte ned til køen i dag. noen ganger sier jeg at jeg våknet giret rett før 6 og ikke fik sove igjen, men sanheten var at jeg ikke fikk sove grunnet smerter.
når jeg alikevel ikke fikk sove gikk det en vibrasjon av glede igjennom kroppen og før jeg viste ordet av det haddejeg bestilt taxi. jeg pakket med meg rullestolen, riskjeks og cola og gjorde meg klar til de siste timene i harry potter kø.

jeg fant kusina mi bak coloseum, midt inne i en telt landsby. de fleste var oppe og jobbet med å legge sammen teltene og rydde opp rundt seg. innimellom løp det enkelte folk med beskjeder.

vi satt å regnet ut biletter, hvem kjøper til hvem osv… en jente hadde kønummer, men trengte ikke bilettene, så jeg tok over plassen hennes i køen. det var nummer 333 (nesten bakerst).
da folkene begynnte å gå inn satt jeg på toppen forran hovedingangen og fulgte med på køen, når det dukket opp kjente rullet jeg bort til dem og holdt dem med selskap til de kom til døra.
jeg innså veldig tidlig at jeg ikke kunne stelle meg bakertst i køen, nedoverbakken hadde gjort det umulig for meg å komme meg opp sammen med køen. men dette gikk greit, jeg var jo registrert og hadde kølappen min.

det var veldig koselig der nede, utrolig hvordan alle de kjente klarte  å spre seg utover 350 plasser i køen (ikke en samlet gjeng her nei). vi endte i hvertfall opp med 4 premiere billetter og 3 maraton billetter. en god fangst.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg