anfall igjen…. det stopper ikke meg…

… jeg kan ikke la det.

i natt slet jeg med smerter i kroppen når jeg skulle sove, jeg våknet veldig mye. jeg tolket selvfølgelig smertene til at jeg hadde ligget feil og brydde meg ikke så veldig mye. det var ikke før 8 tiden at smertene slo inn for fullt og jeg forsto at jeg hadde anfall. stille lå jeg i sengen å prøvde å fantasere meg bort til ett litt mindre smertefullt sted, noe som ikke er lett.
luna gjorde selvfølgelig opplevelsen litt lettere ved å utforske muligheten om å bruke meg som klatrestativ, hun er så søt.

etter 10-12 runder over meg kom hun frem til at jeg lot henne klatre på meg og la seg tett innpå meg for å sove, etter en stund sovnet jeg også (heldigvis). våknet igjen klokken 12 med hodepine fordi jeg hadde sovet på ryggen,m en alle andre stillinger var for smertefulle.

så var det opp og ta alle medesinene mine, i riktig rekkefølge. jeg klarte til og med å ikke gå i gulvet (har heller ikke sluppet noe i gulvet, enda) anfallet har ikke gitt seg så jeg må prøve å komme igjennom dagen med det. heldigvis er det ikke en av de værste, så jeg ser en mulighet til sukses…

planene for i dag er egentlig ganske enkle, jeg må på senteret og hente medesiner (hadde ikke penger til dem sistgang) selv om jeg har rullestolen skal dette bli en virkelig utfordring…

om jeg skriver mye feil i dag (spessielt manglende, eller ekstra bokstaver i ord) er dette fordi jeg skjelver veldig, og det er vanskelig å treffe riktig på tastaturet, prøver å rette når jeg ser feil skjer, men får nok ikke med meg allt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg