skrekk 2011

utdrag av skrekkfilmer i år, trailere og hva jeg tenker etter å ha sett trailerne… har ikke sett noen av filmene.

selve traileren syntes jeg var litt vanskelig å tolke. gravid kvinne som leter etter mannen sin, erklærer han død og så begynner å ha drømmer og syner om han. noe skjer i en tunnell i nærheten. selv om jeg ikke fikk helt klart inntrykk av filmen vurderer jeg å se den.

nummer fire skulle være den aller siste og enda lager de nummer 5, ødelegger litt navnet på nummer 4 the final destination… film for de som liker å se folk dø på forferdelige måter. var veldig glad i serien opp til nummer 4. jeg så bare halve 4 og tror ikke jeg kommer til å se nummer 5.

Min aller første tanke da jeg så denne traileren var faktisk children of the corn. handlingen av filmen var ikke veldig klar, men det var mange barn ute på et jorde som torturerte en person på ett kors, avsluttet med bilder av korn. filmen er britisk og jeg skal se den.

denne filmen har jeg hatt lyst å se lenge før den kom på kino, jeg liker hun som har hovedrollen godt. helt siden veronica mars tv serien. varulv er jo morsomt.. hater det norske navnet da.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg