film: children of the corn 2-3

da jeg var ferdig med children of the corn satte jeg på nummer to. desverre så jeg bare på i 15 minutter før jeg slo av filmen. gadd ikke engang å se nummer tre. kan virke som en hard dom, men jeg liker virkelig ikke når de forandrer hovedpoenget i filmen (om man kan kalle det et poeng).

toeren tar liksom opp historien der nummer en slapp, folk kommer til byen for å ta seg av barna. selvfølgelig er det masse presse der også. det som frustrerte meg var en gammel dame som tydeligvis bodde i byen og skulle flytte siden barna var onde (det var ingen voksene i byen)
for det andre virket det som om det i denne filmen var kornet som drepte, noe som går i mot orginal historien om at det faktisk var barna selv som drepte de voksene ved å kutte strupen dems og gi blodet til kornet.

jeg er ikke helt sikker på hvilken rettning film 3 egentlig følger, den mer overnaturlige eller den mer barbariske, men uansett klarer jeg ikke å se for meg en oppfølger i en stor by. kansje filmen er god, men tatt så langt ut av orginal ellementet sitt burde den kansje være frittstående?

ps: jeg vet det var overnaturlig ellement i children of the corn også, men der var det overnaturlige satt på siden og fokuset var på barna sine handlinger.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg