film: children of the corn 1984

da jeg var på senteret i går var jeg innom bibloteket og lånte med meg en samling av children of the corn filmene. 1,2 og 3 (ikke remaken)

Children of the corn er basert på en novelle skrevet av stephen king og handler om en liten by hvor barna tar livet av alle de voksene. ledet av en gutt med navn isac starter de sin egen relgion som omhandler maisen.
et par på vei til seattle finner en død guttunge midt på veien og tar han med seg inn i byen for å anmelde mordet. men gutten var en ikke troende som prøvde å rømme og var drept av de andre barna, og her tar de liv av alle over 19 år.parret blir jaktet på av alle barna uten om to, de skal bli offret på kvelden. et søskenpar hjelper dem med å beskjempe den onde ånden som har slått seg ned i åkeren og lede barna inn i ro igjen.

jeg likte filmen ganke godt, den var ikke så veldig skremmende, men det tror jeg handler mer om meg enn om filmen. selv om det ikke var noen store overaskelser i filmen var den spennende og fengene. jeg koste meg. ikken kan skrive thrillere som stephen king.

 

2 kommentarer
  1. Fikk lyst å se denne nå 😉
   Finnes faktisk en remake fra 2009 (ikke akkurat noen overaskelse).
   Hvem vet, kan jo være verdt en titt. Kanskje en annen tolking av novellen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg