nintendoaksjen sank som en stein etter Wii U-annonseringen

ser ikke ut til at Nintendo klarte å inponere verden med den nye konsollen sin, litt av skeptismen forstår jeg.

– selv om wii har solgt veldig mye er det noe negativt knyttet til konsollen, ideen om å gå vek fra wii navnet var noe de helt klart skulle ha holdt på.

– etter alle ryktene som har gått rundt om konsollen viste det seg å være lite imponerende, rykter er og blir rykter og de er bedre en virkeligheten. selv om kontrollen virker fin burde man kunne flytte den lengere vek fra konsollen. heldigvis var det ikke noe om feel skjerm der, det virket så rart.

– nintendo kommer endelig med hd kvalitet og antagligvis blu-ray, men dette er jo langt fra noen nyhet på spillmarkedet.

– selv om konsollen skal være sterkere enn ps3 og xbox360 er heller ikke dette noen overaskelse så mange år etter, om enda et år vil det være enda sterkere ps og xbox ute og nok en gang havner nintendo akkurat ett skritt bak de andre.

nintendo ødela mye for seg selv med alle de dårlige wii spillene som kom i pakkesvis, du skal lete godt i bunkene for å finne de som er verdt pengene. kansje de skulle ha hatt prisforskjell på spillene?
3ds har heller ikke gått så bra som nintendo ønsker, ikke rart siden det ikke finnes noe spill til den nesten. den ligger fint i hylla og venter på zelda….

2 kommentarer
  1. Det skal bli interessant å se hvordan dette vil gå for Nintendo.
   Kommer de til å selge like bra som Wii? Kommer folk til å tro at dette bare er en oppgradert Wii som mange nok tror 3DS er enda en versjon av DS?
   Tror det ville vært lurt å gått bort fra Wii navnet ja, ikke sikker på om alle som kjøpte Wii egentlig bruker den noe særlig, og de vil nok ikke være lysten på enda en konsoll som står og støver ned.

  2. Santar: de sier at wii ble mest kjøpt som gaver til andre, derfor står det mange ubrukte maskiner rundt i verden.

   unner nintendo at det går bra…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg