en dag i helvete

vel folk begynner vel å bli lei av å lese om mitt personlige lille helvete, desverre ser det ikke ut til at det har planer med å slutte med det første. om jeg trodde å måtte reise på legevakten og ha sinsykt kraftig anfall var ille, var det ingen ting i mot å ha en dag på sykehuset. i tilleg gikk mitt zero ds kort i stykker og jeg klarte ikke å fikse det samme hve jeg gjorde. antagligvis har minnekortet gått…

etter jeg kom hjem fra sykehuset haddejeg ikke mer en time oppe før jeg la meg… når jeg våknet på kvelden gikk det nok en gang bare noen timer og jeg kolapset ned i senga igjen. ser ikke ut til at kroppen klarer å ta seg opp igjen.

endelig er det en ny dag, jeg skal ta det rolig, men planene er klare. jeg skal på senteret for å kjøpe noen medesiner og nytt micro kort. 1 time før senteret åpner innser jeg at jeg får nytt anfall og min verden bare kolapser. innternettet mitt falt også ut og telenor sin kundeservice var nede. jeg hadde menge telefoner jeg tok og jeg kom ikke igjennom noen steder. det var virkelig tingenes ivoende faenskap, allt som kunne gjøre ting værre skjedde.

tilslutt fik jeg tak i mormor og bestefar og de kom opp til meg, da haddejeg gitt opp kampen mot anfallet og tatt en stesolid, men kunne ikke legge meg til å sove grunnet mere kaos rundt meg. men alikevel snudde de dagen over til det bedre… jeg fikk mormor til å hjelpe meg med å lage lit mat slik at jeg slapp å være sulten. og endelig begynnte folk å svare på telefonene sine slik at jeg fikk sagt at jeg ikke skulle ha instalatør. til og med internett var oppe igjen.

fikk ikke nytt internett siden det nå bare var å legge seg igjen, sov til 1 i natt, la meg igjen 3. etter en time var jeg så utmattet at jeg ikke klarte å sitte, så jeg la godstolen tilbake å lå å så på tv til jeg ikke klarte å se skjermen mer. da var det å krype til sengs igjen.

nå har jeg hvert våken litt over 30 minutter, håper på å klare senteret i dag. med rullestol og allt, men tviler. enda over to timer til det åpner og så lenge har jeg ikke klart å fungere enda.

1 kommentar

Siste innlegg