Hamstring

i avisene nå står det om folk som står i lange køer for å ta ut penger, selv er jeg i den stille ro at jeg overlever en uke. så lenge jeg har penger til minst to taxi turer (64 kr).
men jeg er smart nok til å ikke utsette handlingen til i  morgen, og da jeg var ferdig med å spise “frokost” ca 22.00 tok jeg med meg tomflaskene og gikk i butikken.

for meg er dette et logisk tidspunkt å handle siden jeg har sovet hele dagen (bokstavlig talt), men jeg var sjokert når jeg så hvor mange biler det var inne på parkeringsplassen. det pleier å være relativt stille timen før 1000 stenger. også en av grunnene til at jeg liker å handle da.

inne i butikken var det kjempe lange køer til tre åpene kasser, mange steder var hyllene tømt av varer som om noen hadde gått bananas. først tenkte jeg at det minnet meg og siste handledag før jul. dopapir var det helt tomt for, heldigvis trengte ikke jeg det.

menjeg måtte tenke for meg selv, er det bankstreik eller butikkstreik vi frykter?

ved kassen sto folk stille og rolig i kø med fulle handlevogner, middager og kos for en hel uke klart. noe jeg la merke til da jeg fikk følelsen av at en dame hadde kjøpt inn lørdagsgodt til ungene sine.

ps: jeg vet at om jeg hadde hvert praktisk så hadde jeg ventet med å pante flaskene mine, det var 80 kr. men sanheten er at det er så skjeldent jeg kommer på det så når jeg først husket det ga jeg f… i streik. kjøpte med meg litt ekstra cola. jeg skal nok overleve.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg