mens resten av verden våkner…

…legger jeg meg til å sove. det er kansje å overdrive å si at verden våkner klokken 06.30 på en lørdag, men legger du til tiden det tar å dusje + all spillingen min så er jeg ganske sikker på at det blir riktig.

jeg har hatt nok en rolig natt, har prøvd litt enkel trening forran tv`n mens jeg har sett på film, men ellers holdt meg ganske i ro. sirius har hvert veldig fornøyd med det.
jeg lagde kjøttkaker i brunsaus litt tidligere på natta så har hatt mat hele tiden, greit med matrester. det ble ikke taco siden mamma sa hun ville spise det med meg i dag, og det syntes jeg var helt greit, bare hun ringer og vekker meg 😉

jeg har kommet meg igjennom to filmer i natt og spillt litt sims 3, sims 3 går litt sakte for tiden siden jeg sliter med å holde konsentrasjonen.

helt til slutt vil jeg legge til den store overaskelsen som møtte meg da jeg satte meg ned for å skrive dette innlegget, det er født baby fisker i det store akvariet mitt (det står vedsiden av datan) veldig koselig, har ikke blidt født noen der på lenge.

da hopper jeg i dusjen og legger meg, håper dere alle har en fin dag mens jeg sover…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg