reklame i skrekkfilmer

jeg har aldri tenkt på det før, men tror faktisk dette kan være fordi jeg aldri har opplevd det før, reklame i skrekkfilmer virkelig ødelegger filmene.

forestill deg at du sitter å ser på en grøsser, stemningen øker og øker, musikken viser at det helt klart skal skje noe. jenta åpner døra i mørket og så begynner 5 minutter med reklame.
frustrasjonen er så stor at du ikke vet om du skal knuse tv`n eller bare slå av filmen, vel kansje ikke etter første gangen, men jeg skal love deg etter tredde gangen i samme film.
det er som de bevist satte inn reklamene på disse punktene og da jeg så dette var en tvfilm bekrefter det mistanken min. men en grøsser er ikke det samme som en tv serie hvor du kutter episoden på topp for å folk skal se videre. i grøssere er oppbyggingen nesten viktigere en selve punktet, så når disse blir delt i to med masse uskumle reklamer ødelegger det stemningen i filmen helt.
og en thriller/grøsser uten stemningen er en mislykket film….

2 kommentarer
    1. Mira`s Gotiske Verden:nå ser jeg nesten bare på ting som er tatt opp, så jeg spoler over reklamen. men stemningen er allerede ødelagt. virkelig trist om du har satt i stand allt til en skummel aften (slått av lys, levende lys over allt osv)hadde ikke gjort det i dag. men gud jeg hadde blitt rasende om det skjedde en av gangene jeg hadde kose meg skrekk kvelder.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg