kattetelefon

i dag ble jeg vekket av at tanta mi ringte og lurte på om jeg hadde kontroll på sirius. hun hadde møtt en katt ute som lignet veldig og som hadde gått rett bort til henne, lagt seg ned på ryggen og begynnt å kose. selv om katten ikke var helt identisk var den ganske lik og oppførelen var så typisk sirius (som kjenner henne godt) så hun tok den med seg hjem og ringte meg.

vinduet sto oppe, men han har bare presset seg ut av det eneneste gang + det var vinduet på stua og ike det som sto oppe på soverommet. men jeg måtte jo sjekke. først ropte jeg på han, ingen respons, så da var det bare å stå opp og se i stua. der lå han på ryggen så lang han var i sakkosekken og sendte meg et surt spørrende blikk, hvorfor vekket du meg.

det at tanta mi mistenkte at det var sirius var det god grunn til, jeg pleier alltid å si at om sirius stikker av løper han nok til henne, han bode der som utekatt litt da han var liten + vi har gått turen opp med bånd utrolig mange ganger. det er hans andre hjem. og bare 200 meter unna.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg