pakke på døra

i dag ved 11 tiden kom det pakke på døra mi, jeg sov og ville ganske sikkert ikke ha lukket opp den døra hadde det ikke hvert for at han var sta på ringeklokken. litt fordi det tok litt tid å få samlet hodet og litt fordi jeg ikke åpner døra om jeg ikke hvet hvem det er.

i mellom ring 1 og 2 rakk jeg å våkne, bli irritert , å bestemme meg for å ignorere hele greia. mellom ring 2 og 3 klarte jeg å reagere, siden jeg har sagt til naboene at om de låser seg ute og trenger å bli sluppet inn i oppgangen må de ringe på flere ganger, jeg tenkte forsiktig at det var mandan og ucp leverer varer på mandager. men bamsen min skulle jo ikke komme før mellom 10-24 juni.

da det ringte på for tredde gang var jeg allerede halveis på vei til døra, slapp han inn i oppgangen og ba han vente mens jeg kastet på meg noe klær, tror ikke han hadde likt at jeg åpnet døra naken. (men hvem vet).
han hadde med seg en ekspresspakke jeg måtte signere for og jeg forsto med en gang hva det var, de hadde sendt den i ekspress, kansje de viste jeg var redd for å ikke få den i tide. (det forklarer i hvertfall hvorfor frakt var dyrere enn produkt)

jeg bokstavligtalt rev opp pakken og så jiji ligge der. gjemte jiji i kleskapet (så ikke kattene tar han) og gikk å la meg igjen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg