snikende tiger, skult bamse

om det er en ting i leiligheten min sirius vil ha, men ikke får, så er det kosebamsen min. den har allerede mistet hodet en gang og jeg er litt redd for den, så jeg gjemmer den under dyna mi.

for noen dager siden lå jeg i senga å spillte harvest moon som jeg pleier, sirius kom opp i senga for kos. men plutselig stoppet han på andre siden av senga og la seg ned der. jeg tenkte ikke så veldig mye på det, men la merke til forandringen. mens jeg lå å spillte snek sirius seg nærmere og nærmere meg, han lå ligsom å sov og bare strakk seg milimeter for milimeter nærmere.
tilslutt lå han som han pleier vedsiden av hodeputen min, jeg tenkte fortsatt ikke så mye over oppførelen hans, uten om at han var komisk.

da jeg var ferdig med å spille og skulle legge vekk dsi snudde jeg meg mot sirius og så at han hadde lagte seg rundt kosebamsen min, som jeg hadde latt ligge på puta vedsiden av meg. lykkelig lå han derå passet på den. jeg fikk lagt ved dsi, slått av lyset og lirket bamsen ut av potene hans. han hadde jo egentlig ikke gjort noe galt, det er å leke med den ha ikke får lov til.

1. premie til et slu katt

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg