peppes og maur

i dag var jeg og en venninne og spiste på peppes. somvanlig var salaten der kjempe god, desverre kan vi ikke si det helt samme om hygenen.

vi satt i første etasje siden jeg sliter med å komme opp den bratte trappen dems, rett innenfor døra på venstere side.

da vi fikk servert nachochips kom det en liten maur gående over bordet, jeg reagerer ikke så veldig mye på en maur og knipset den bort. vår mat forteller jeg den. venninna mi forteller at den var hos henne i først.
vi tenker ikke så mye mer på mauren og etterhvert kommer maten vår, vi hadde bestilt oss hver vår salat. da jeg var nesten ferdig med maten min så jeg at mauren var klatret opp på bordet igjen, svert så innpåsliten den var da tenkte jeg.

jeg vet ikke hva det var som fikk meg til a se over bordet, kansje tanken på at det var usansynlig at mauren hadde kommet seg så fort opp igjen. på pepsi glasset mitt klatret det tre maur oppover. jeg sluttet umidelbart å spise og drikke. egentlig er ikke små sukkermaur så farlig, men følelsen at det krøp maur rundt oss på alle kanter spredde seg fort.

kansje vi skulle ha sagt i fra, men vi tenkte ikke så mye over det. bare ikke spise mer, betale og gå. lurer på om jeg skal sende dem en mail….

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg