sterk vind

etter jag hadde hvert i byen og fått i meg litt mat var det bare å innse at leiligheten trengte litt oppmerksomhet. kjøkkenet måtte vaskes og jeg måtte handle inn litt mat.
selve husarbeidet gikk, om ikke smertefritt, bra. værre var turen til butikken.

jeg er ikke helt sikker på om jeg skal kalle det bra eller dårlig, men sterk vind var det i hvertfall. jeg er vant til at trillebaggen min letter når den er tom, så jeg reagerte ikke på veien til butikken. men på vei hjem merket jeg vinden godt.
vinden på lambertseter kommer skjeldent fra ett punkt, så det er vanskelig å si om du går mot eller med vinden (vinden fanges imellom blokkene å lager små virvelvinder)

først merket jeg vinden da jeg holdt på å gå over ende med en gang jeg gikk ut av butikken, men tok meg bare et sekund å venne meg til det og så tuslet jeg videre. i trillebaggen var det 4 store cola, en stor pakke juice og masse andre tunge ting. trillebaggen min dyttet meg agårde. dette var litt morsomt men det var ikke før jeg skulle over skolegården at jeg forsto omfanget av hvor mye den bagen ville hjem.

litt over halve bakken opp dyttet baggen meg, hadde jeg hatt den forran hadde den vel dratt meg avgårde. jeg har aldri opplevd å bli dyttet opp en bakke på den måten, og selv om vinden hjalp veldig på vekta jeg dro på så var det litt skummelt, jeg viste jeg ikke hadde full kontroll.
halveis oppe i bakken slapp vinden og jeg fikk rykket i armen av vekta fra bagen, da kjentes den veldig tung ut.

to ganger til på vei hjem ble jeg tatt av vinden, men begge de gangene fra siden. trillebaggen rykket og knirket men holdt seg på kurs. hørtes ut som om vinden skulle rive den i stykker.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg