by tur

i dag våknet jeg og følte meg rastløs, så jeg bestemte meg for å dra ned til byen. kusina mi har venninna si på besøk så jeg ringte å hørte hva dems planer var. de var vist på senteret, men før jeg hadde rukket å nå dem der hadde de kastet seg på banen. kusina mi ville vist ned og hun viste jeg ikke kom til å ta t-banen men taxi.

oppgave for bytur: kostymer til desucon…

vi møttes på festmagasinet standard, hovedsaklig skulle vi finne hansker og en sløyfe, men dette viste seg å ble lettere sagt en gjort. jeg kjøpte meg lilla hårspray da, ikke til kostymet men for morroskyld.

så fortsatte turen videre til outland, her tittet vi litt på kostymer. jeg tittet også litt på lego og brettspill, kjøpte en ting til harry potter kostymet mitt (premieren). lurer du på hvor hagrid har blitt av?

han var så stor at jeg først ikke så han, tok også bilde av den lille trollmannen vedsiden av. lego er gøy.

etter outland ble det noen klesbutikker uten hell.

kusina mi sa hun skulle klippe seg i morgen og venninna hennes ville også gjerne det, så vi dro innom frisøren for å spørre om de hadde ledig time til henne, da det viste seg det var flere ledige timer bestemte vi oss for å ha time alle tre. vi forestilte oss hvor morsomt det kom til å bli at vi alle klippet håret samtidig mens vi gikk opp på kontoret til mamma for å si hei og bruke toalettet. da jeg fortalte mamma om timen klokken 2 i morgen ble hun helt stille. jeg har også time klokken 2 der i morgen sa hun. så vi alle fire skal klippe håret samtidig 😉

etter en mini pause hos mamma fortsatte klesjakten, denne gang på byporten og oslocity. jeg klarte å finne noe så likt veska jeg skal ha som er mulig å komme (tror jeg), men ellers fant vi ingenting. var en rask tur innom lush og kjøpte aniktsmakse og shampo. jeg var helt utslitt da vi ga opp for dagen og skilte oss igjen. de skulle ta t-banen hjem, jeg taxi.

(kommer eget innlegg om kostyme planene straks)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg