drømmer, et merkelig mysterium

i natt har jeg drømt mye rart, egentlig tror jeg kroppen min har forbredet seg på verdensundergang så mange ganger jeg holdt på å dø. + å lese om pompei rett før du legger deg er kansje ikke smart.

jeg skal ikke skrive detaljert om drømmene mine, det hadde tatt allt for lang plass. Men noen tanker jeg hadde i hodet da jeg sto opp vil jeg gjerne dele.

drømmene mine er ofte som action filmer eller lignende, jeg ser skjeldent på dem som mareritt, mer som opplevelser. i det drømmene handler om totalt mørke, strømbrudd eller minner blir det mareritt.

tanke 1. samme hvor mye eksperten i drømmen påsto det kan jeg ikke tro på at krokkodiller ikke angriper, bare nipper deg i foten for å si at dette er dems teretorium. trodde på det i drømmen da og svømte mye blandt små krokodiller.

tanke 2. man kan ikke bare ta en hai til side og si at den svømmer på feil sted.

tanke 3. hvem har krokkodiller og haier i et baseng?

og av allt det farlige i det basenget var det faktisk en plante som holdt på å ta livet av meg. jeg ofret meg vist for å redde alle barna i basenget.

etter dette ble drømmen gjort om til action med litt magi, med andre ord typisk meg.

drømmen jeg hadde før var faktisk litt ekklere, jeg drømte at noen skøyt store glasskrukker (steiner) på tilfeldig folkemasse, med mål å drepe en viss antall. ble du truffet døde du garantert (tv spill?). den personen jeg var sammen med ble trufft og jeg gjemte meg under henne, våknet brått og følte at jeg hadde gjort et forferdelig valg.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg