17 mai – resten av dagen

etter at morgentoget hadde gått gikk jeg inn å slo på lydbok og begynnte å hakke frukt til fruktsalat. det er litt vanskelig å være sikker på at det er noe jeg kan spise på slike samlinger (det blir alltid laget noe, men ikke allt er spiselig). både jeg og tanta mi jobbet for å finne noe, så hun lagde boller og vaffler, jeg lagde muffins og fruktsalat. fruktsalaten var for å være helt sikker.

bollene ble veldig gode, men siden det glutenfrie melet ikke er så lyst ble det mer rundstykker.
vaflene var også  gode, men de var veldig sprø og ble hardere og hardere…
muffinsene var greie, var ikke helt imponert over dem, men ikke så tørre som sist gang.
fruktsalaten var god

etter litt mat og kaker ble vi med barna bort på skolen, snakk om å ha energi, de var først i toget i byen, så herjet de hos mamma et par timer for å så leke på skolen. blir sliten bare av å tenke på det.
på vei til skolen spurte begge barne meg om jeg kunne vinne noe til dem (ryktet mitt løper før meg), jeg sa jeg ikke kunne garantere at jeg vant og at kansje jeg ville ha noe selv. men det var trygt, ingen ting der som vakte interesse så da jeg vant på lodd valgte jeg et harry potter klistremerke album som jeg ga til kusina mi på 10.

etter å ha fulg henne til tanta mi gikk jeg og den eldre kusina mi tilbake for å vinne noen kopper hun ønsket seg. typisk meg å si at vi går å vinner dem, men vi gjorde det. heldigvis var det hun som vant. det var på lykkehjul og ikke på lodd, jeg vinner nesten bare på lodd.
nå var vi alle slitene så vi gikk hjem igjen og lot barna leke videre med mor og far der.
når jeg kom hjem var det bare å kaste i seg ett glass cola før jeg tok inn flagget igjen og gikk å la meg. Sirius var fornøyd med det valget, hadde tydeligvis ikke fyllt opp hans kosekvote i løpet av dagen.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg