16. mai tog

jeg håper de satt opp varsel for bilene om at det skulle gå barnehagetog på lambertseter i dag, for om du er lei av å vente på å kjøre forbi et vanlig korps, eller et familietog hadde dette drevet deg til vanvid.

jeg gikk til senteret ca en time etter brannalarmen hadde gått på karlsrud skole, på veien så jeg noen familier med flagg på vei til karlsrud skole, men ingen barnehager. mistanken var allerede plantet i hodet mitt, det pleier somregel å være barnehage tog 16 mai, men har aldri sett det fra karlsrud skole før. nå vet jeg i hvertfall hvorfor…

ett nytt hint på hva som kom til å passere dukket opp da jeg kom ut ved bensistasjonen, jeg tittet frem og tilbake langs veien og det sto voksene folk å ventet på noe. jeg er glad i korps så jeg gikk fort inn på senteret og kjøpte det første jeg skulle ha før jeg tittet ut for å se om jeg så korpset. det hadde allerede pasert.

langt vekk kunne jeg høre antydninger til trommer, men korpset var ikke til å se. derimot kunne jeg se barnerekken langs hele gata og igjennopm rundkjøringen. det sluttet bare ikke. enkelte biler hadde bare gitt opp og sto i rundkjøringen, andre klarte å få snud. jeg fant i hvertfall ut hvorfor det var stille på senteret. ingen biler kunne komme til parkeringshuset.

litt trist over at jeg ikke fikk sett korpset gikk jeg inn igjen og handlet ferdig, men nå vet jeg hvorfor jeg aldri har sett barnehagetoget før, det går på andre siden av skolen…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg