brannalarm på karlsrud skole

her ligger jeg i senga mi og koser med sirius da en merkelig lyd begynner å plage meg, det hørtes ut som en halv sirene. så jeg tolket det som en halv sirene. men like etter lyden startet kom det et sinsykt spetakkel fra karlsrud skole. det hørtes ut som alle hadde spisefri på fotballbanen nedenfor skolen, var ikke vanskelig å komme frem til konklusjonen om at det var brannalarm.

nyskjærrig som jeg er måtte jeg stå opp og se om jeg hadde rett, noe jeg selvfølgelig hadde. det var en sitvasjon det skal litt å ta feil av. jeg kan lydene fra skolen godt og bruker dem ofte som en pekepin på når på døgnet jeg våkner opp.

det var ikke brann da, i hvertfall tror jeg ikke det. jeg gikk på badet for å stelle meg og alarmen sluttet. min erfaringer med skolebranner er at den forbaskede alarmen ikke blir slått av. og jeg kan love deg at du blir surrete i hode av å stå i en skolegård og høre på den en times tid.

jeg gjettet på brannøvelse, men mamma som tilfeldigvis ringte akkurat da gjettet på russen. skummelt å ha barneskole vegg i vegg med vidregående. men somregel pleier jeg å synes synd på russen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg