blåbær kart nå?

det er ikke noen nyhet om at vi har varmesjokk i oslo. ikke se på hva aftenposten sier det skal bli, de ligger gjevnt 5-7 grader under. i går kveld ved 8 tiden var det 18 grader på verandan min, da hadde ikke sola hvert der på lenge. aftenposten kan si 10 grader så mye de vil.

i dag har det hvert varmere, jeg er desverre i en periode hvor jeg sover om dagen og kan trygt si at det er for varmt nå. når sola står på soveromsvinduet mitt føles det som å ligge i en ovn.

jeg sto opp ved 8 tiden og etter rask frokost gikk jeg forst på 7/11 og så på rema 1000. jeg hadde helt klart på meg for mye klær og jeg svettet veldig. men siden jeg går på antibiotika må jeg dekke til kroppen så jeg ikke får sol på den.
den store overaskelsen fikk jeg da jeg gikk forbi skogkrattet på vei til senteret. jeg syntes jeg så noe rødt der inne så jeg gikk inn og tittet, der var det fullt av blåbær kart.

jeg vet at dette er en liten tue hvor bærene kommer veldig tidlig orginalt, men dette var ekstremt. hadde jeg hatt krefter skulle jeg ha gått å sett på de andre bærstedene mine. men det får bli en annen dag.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg