7/11 gamle varer

i går gikk jeg på seven eleven for å kjøpe meg potetgull og dip, jeg får så intenst lyst på det innimellom. jeg kjøpte utrolig nok også med en pose cheese doddles, noe jeg var glad for senere.

jeg viste at det var gamle pakninger på bensinstasjonen (shell og 7/11 slått sammen) pakkene hadde den gamle fargen, men det er ikke allt for lenge siden de byttet ut pakkene og jeg regnet med at pakkningene hadde lang levetid, de er jo bare pulver. jeg kjøpte som vanlig tortilla.

da jeg åpnet pakken hjemme synes jeg det var noe rart, men jeg pleier å overreagere så tenkte lite over det. men jeg ble enda mere skeptisk da jeg helte posen over rømmen og så fargen på innholdet, det var nesten hvitt. (orginalt orange) det var først da jeg tok opp pakka og leste på datoen, den gikk ut 6 desember 2010, det er 5 mnd siden.

men lille meg gir ikke helt opp, det er best før dato, så det kan jo hende det går ann å spise den enda. jeg rører sammen dipmiksen og smaker, det smaker bare hvitløk (om jeg skulle ha hatt hvitløksdip ville jeg ha kjøpt det) så jeg bestemmer meg for å ikke spise den. siden jeg allerede sliter så med magen er det dumt å spise noe som både lukt, utseende og smak har sagt at er noe feil med.

i dag tenkte jeg at jeg skulle gå å si i fra på bensinstasjonen, men som vanlig har jeg ikke kvitering. vurderte kvelden før å ta vare på posen med dato, men egentlig ikke ute etter å få pengene tilbake heller, de kan jo ikke gi meg kvelden tilbake. men da jeg sjekket alle de andre posene viste det seg at de var ok. jeg fikk nok den ene som var gått ut på dato, men helt ærlig tror jeg ikke det er første gang…

heldigvis hadde jeg ostepoppen å falle tilbake på da, så fikk litt snaks alikevel.

Siste innlegg