eksploderende glass

jeg har lest mye om glass som eksploderer i avisene og har kommet frem til at jeg skal fjerne stuebordet mitt som er av glass. jeg er ikke så veldig redd for meg, men om man han katter har man et ansvar for dem og glassbiter er ikke bra for små kattepoter. uten om salongbordet mitt har jeg egentlig ikke tenkt så veldig mye på det. ikke har jeg dusj kabinett eller vegger av glass. men kan en type glass eksplodere kan all det, noe jeg fikk erfare i dag.

jeg sto som vanlig opp sent og etter litt stell tuslet jeg inn på kjøkkenet for å hente meg ett glass cola, da jeg så på glassskapet mitt lå det glassskår over allt. min første tanke var at luna endelig hadde klart å knuse en av rutene når hun hoppet opp på skapet, men en rask oversikt viste at det ikke var noe knust glass på utsiden. da panikken for kattene hadde roet seg var det å se over å finne ut hva som hadde skjed. svaret var lett å finne, den ene glassbollen min har eksplodert. (det var det eneste som sto på dette stedet). hele hyllen og hyllen under er dekket av glass, men ingen ting har falt ut av skapet.

jeg har hatt veldig flaks, siden jeg ikke merket eksplosjonen (fordi jeg sov) kunne allt det glasset ha gjort stor skade på kattene om skåla ikke hadde stått bak stengte dører… puster lettet ut og planlegger å rydde opp senere i dag. trodde egentlig aldri at slikt skulle skje meg….

 

2 kommentarer

Siste innlegg