dagen i går….

jeg hadde en ganske fin dag i går, trenger noen av dem i livet også.

selvfølgelig var det kaldt ute (synes synd på de som var ute å så på åpningen), men det er jo noe som heter finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær.
jeg startet dagen min med litt pokemon og en episode av numbers før jeg gikk en tur som endte på aktivitetshuset. her var jeg i ca 20 minutter å spillte pokemon før jeg gikk videre til senteret.

Nok en gang endte jeg på bakerens kone for å spise lunch, de hadde tilbud på kakao og kanelbolle til 30 kroner så det ble et enkelt valg. her var jeg også ca 20 minutter og spillte pokemon… hadde det litt morsomt med hun bak kassa også.

etter dette ble det litt shopping, mest mat, både til meg å mamma. mamma er i retten for tiden så da pleier jeg å hjelpe til med å sørge for at hun har mat hjemme. hun stresser mye med sakene sine. når jeg kom hjem igjen lagde jeg meg lapskaus og fikk igjen erfare atjeg må huske å sjekke datoen på produktene inne på meny…

etter middagen gikk jeg å la meg og det tok luna nøyaktig ett sekund å hoppe ned fra senga si og krype inn under dyna mi sammen med meg. hun var nesten under dyna før meg… vi sov i noen timer.

jeg våknet selvfølgelig opp igjen og tenkte jeg skulle gå bort til mamma med varene hennes, stakk innom tanta og kusina mi etterpå siden mamma ikke var kommet hjem enda. her fikk jeg hjemmelaget ingefær te, kjempe godt. vi så på nyhetene og det lille som var av vm åpningen før jeg gikk hjem igjen. selv om jeg fortsatt var veldig trøtt valgte jeg å fyre opp i stua og tenne lys og kose meg der i stedet for å gå rett å legge meg, noe sirius satte veldig pris på. den katten eier ikke ildvett….

tilslutt var det å legge seg for natta, med begge kattene på plass.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg