ut på søndagstur

har en tedens til å nynne på en sang når jeg våkner, i dag nynnet jeg på det er sommer det er sol og det er søndag… selvfølgelig var dette 07.00 om morningen så jeg kunne ikke si noe om været enda, men tenkte 1 av tre var ikke så ille. da jeg endelig kom meg ut på tur var det helt klart at jeg fikk to av tre, jeg kan ikke skape vinter om til sommer. samme hvor mange sommer sanger jeg hører på. men sola varmet de påståtte -10 kuldegradene veldig.

som vanlig gikk turen min rundt grønntarealet og som vanlig irriterte jeg meg over byggingen der, selv om jeg måtte le litt for meg selv da jeg tenkte det så ut som en travbane der inne, slik som maskinene har kjørt rundt i sirkel ytterst. det positive me byggingen er jo den nye akebakken midt inne på grøntarealet. kansje bare en brøkdel av akebakken “grisern” like ved, men mange småbarn som aker der mens foreldrene sitter å ser på.

akkurat når jeg gikk forbi var det to små barn oppe i snøhaugen med akebrett og en mor som satt på benken nedenfor og pratet i telefonen i stedet for å følge med. først smilte jeg av barna, men den minste tippet på akebrettet og fikk det over seg. var litt ekkelt da han lå helt stille i bakken uten å si eller gjøre noe. mamman reagerte ikke og tilslutt sa den lille gutten med gråtende stemme at dette ikke var noe morro. han sto alene halveis oppe i baken.

ganske imponert over at jeg hørte gutten, må ha hvert midt i mellom to sanger, moren reagerte fortsatt ikke. men det så ut til at ungen ikke hadde noen fysiske skader så jeg gikk videre. egentlig ikke opp til meg å blande meg inn om det ikke er en virkelig skade. gutten var kansje 3-4 år gammel.

jeg gikk vidre og var nå på vei tilbake til leiligheten min, vurderte å stoppe på bakeren å kjøpe meg en vaffel, men klarte å ikke gjøre det. på veien hjem gikk jeg forbi en hundelenke med plastposer på som lå på fortauet. utrolig hva folk egentlig klarer å miste. er litt som skoene ved motorveien. skulle tro man merket om man mistet båndet til hunden sin mens man gikk tur….

vel hjemme var det bare å kaste seg ned i stolen og vente på at smertene i kroppen skulle gi seg, er ikke så lett å gå på tur når det trigger så mye smerter, men egentlig koste jeg meg veldig ute i solskinnet denne søndagen. det var mange andre ute og gikk tur også.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg