sykdom og søvn

livet mitt fortiden går ut på å sove, kroppen min har et merkelig behov for søvn og jeg sover i mellom 18-20 timer i døgnet. selvfølgelig påvirker dette veldig mye hva jeg får gjort i løpet av dagen.
min første tanke da jeg opprettet denne bloggen var å ikke skrive om sykdommen min, men nå etter en tid innser jeg at sykdommen til tider er hele livet mitt, enten jeg ønsker det eller ikke.

innimellom søvn periodene di siste dagene har jeg hatt sterke anfall, noe som gjør at jeg er redd for å forlate leiligheten min. trøster meg i stua med fyr i peisen og levende lys rundt meg mens jeg ser på tv og spiller ds (pokemon)

om jeg først må holde senga er jeg så heldig at begge mine to samboere er katter, og de synes egentlig det er helt greit å sove 18 timer i døgnet. så jeg får mye kos og nærhet da…

 

6 kommentarer
  1. Er du noen gang frisk egentlig? Jeg tror du liker å ha denne sykdommen,slik at du har en unnskyldning for å ligge å dra deg. LATSABB!

  2. Wow, er det selve internett trollet som har kommet på besøk eller?
   Har du virkelig ikke bedre ting å ta deg til enn å slenge med leppa?
   Noen tenker virkelig ikke over hva de faktisk sier..
   Håper for din skyld at du bare er 10 -12 år gammel, har du ihvertfall noe å skylde på.

  3. Anne: *ler* først jeg har ikke ME, noe jeg tror du hinter til siden du utaler deg som enkelte som ikke forstår denne sykdommen/lidelsen.
   desverre er min sykdom mere utartet som eplepsi med kraftige muskelkramper og besvimelse. ingen vet hva som feiler meg, men jeg skal love deg ingen som har sett mine anfall ville ha trodd at jeg likte det. det er som å si at folk ønsker seg kreft elelr andre forferdelige sykdommer.

  4. Santar: takk for at du forsvarer meg, men det skal mere til for å såre meg… har jo møtt denne innstillingen i hele mitt liv.

  5. Hei. Jeg har kreft og det tapper meg for krefter. Kan sove opp til 16 timer hver dag. Så jeg føler med deg! Ikke hør på folk som slenger på leppa! De forstår ikke sykdommen. Håper du får skikkelige medisiner slik at du ikke er så utkjørt til tider ;}

  6. Ingrid Marie Hoksnes: huff da, håper det går bra med deg. de har ikke funnet ut akkurat hva som feiler meg enda. bare at det er noe rart… så ingen medisiner.

   takk for støtten, heldigvis er det slik at så barnslige komentarer ikke setter seg hos meg, de gir meg heller en god latter. noe jeg trenger innimellom 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg