Panikk i skiløypa da lyset forsvant

da jeg så denne overskriften på aftenposten tenkte jeg litt at det skal ikke mye til før folk blir paniske, og dette sier litt siden det kommer fra meg som er ekstremt mørkeredd.
bare i går opplevde jeg at et gatelys sluttet å virke, så jeg skvatt sinsykt. men det gikk ikke lengere enn det.

strømmen gikk i  samnanger, noe som la hele skisenteret i eikedalen i mørke. i følge folk avisen har pratet med skal det ha oppstått panikk og folk har skreket i skiløypene. selv om det tydeligvis var en rystene opplevelse er de imponert over hvordan skisenteret løste hendelsen. de satte inn allt med lys i jakt på folk i løypene.

det jeg ikke helt kan forstå er hvor panikken kom fra. trodde folk at de ikke kom til å bli hentet? hvorfor tok ikke bare folk av seg skiene og gikk ned bakken. kan ikke ha hvert så vanskelig å finne veien siden du vet du er ute av kurs om du finner et tre eller veien går oppover.

selv om jeg sitter litt sjokert over panikken har jeg som sagt egentlig ikke så mye å si, jeg er livredd mørket og livredd ski. men jeg er veldig praktisk av meg og pleier ikke å bryte sammen før etter problemet er løst.

link til artikkel

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg