trist syn

jeg tok en tur rundt grønntarealet i dag, det var et trist syn. først tittet jeg på området hvor hageparsellen min er, området er selvfølgelig dekket av snø. ikke så ille egentlig men jeg drømmer om å få tilbake sommeren og vårt lille bortgjemte paradis.

når jeg snur meg og ser bak ryggen min ser gravemaskiner og traktorer, de har sperret av nesten halve grønntarealet med store stygge metall gjerder og skrapet vekk all snøen. på utsiden av gjerdene er det store snøhauger som barna kan leke i, på innsiden er det store hauger med jord som er gravd opp.

en maskin står å hakker i den frossene jorden slik at de kan få fjernet den, det bråker veldig og jeg har problemer med å høre musikken min og på ettlite område har de satt opp en stor stygg plastikduk som skal hindre innsyn (tror jeg) hjelper ikke mye da den bare denner 1% av gjerdet.

jeg var irritert for noen år siden da de gravde opp et lite stykke av grøntarealet for å sette opp en ballbinge (som nå er revet igjen) liker ikke tanken på en kunstgressbane noe mere. vi var jo så uheldige fordi vi bare hadde et nydelig gressområdet hvor alle kunne spille og leke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg