tannlege, budservice og bråk

dagen i dag har hvert en hakkete dag, jeg sov veldig dårlig på natta og prøvde å ta igjen litt av denne søvnen i løpet av morningen og dagen, dette viste seg å være lettere sagt en gjort.

jeg sovnet en gang i mellom 4 og 5 om morningen og våknet klokken 7.01. selvfølgelig la jeg meg igjen, men viste da at jeg ikke kom til å få sove lenge siden det skulle komme et bud i mellom 8.30 og 9.00. selvfølgelig kom budet 10 minutter tidligere og dro meg opp av senga, men det gjorde ike noe siden jeg håpet budet skulle komme tidlig slik at jeg fikk sove mere før tannlegetimen min.

det var nok ikke mange minuttene før jeg sov igjen, selv om sirius var veldig oppmerksomhetssyk. jeg sov helt til vekkerklokken ringte 12.00 var da så trøtt og forvirret at jeg forbannet tannlegetimen flere ganger før jeg sto opp. selve tannligetimen gikk jo greit nok. tok to hull og bedøvelsen virket nesten til vi var ferdig. selvfølgelig satt den i i flere timer senere, men ikke sterkt nok til å egentlig ta vekk smertene. det man kan kalle hoven smerte.

selv om jeg hadde litt vondt enda la jeg meg når jeg kom hjem, bedøvelsen har en tedesn til å gå rett til hode og jeg er ikke så veldig stabil i denne perioden. bare veien til drosjen virket som å ta flere dager. jeg våknet flere ganger mens jeg prøvde å sove, men da naboen begynnte å borre i veggen bråvåknet jeg. bedøvelsen hadde gått helt ut og jeg hadde sinsykt vondt, borringa virket ikke akkurat beroligende. kastet i meg ibux og litt mat før jeg flyktet leiligheten (gikk til senteret) heldigvis var det stille da jeg kom hjem igjen.

ellers har jeg sett på top model, spillt pokemon og sett på mumbers. gleder meg til å legge meg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg