Salem – et rollespill der du dør på ordentlig?

Dagbladet skriver om et nytt onlinespill som skal komme som heter Salem. dette er et onlinespill hvor du kan miste figuren din og dø, permadeath. hvis dette skjer får du game over og må begynne på nytt. dette er selvfølgelig ikke et nytt fenonem i spillverden, men et som blir lite brukt og ofte hatet av spillere.

det er ganske tøft av spillutvikleren Björn Johannessen å kaste seg ut i, men jeg liker tanken på et spill hvor ikke alle online gjør allt for å ødelegge for deg. konseptet om at hvis du kriger kan du tape gjør selvfølgelig det lurt å tenke om et par ganger ekstra før du går til angrep.

ellers skal spillet handle om farmbruk og å oppdage det nye landet, dette høres ut som et onlinespill som passer meg veldig bra.

artikkel i dagbladet

  1. Har lest litt om det spillet ja, interessant konsept med å dø. Men er jo en online rpg ala wow, så en får passe seg for avhengighetsfella.
   Ikke så glad i online spill jeg, er kanskje litt gameldags sånn 😉

  2. Santar: jeg tenkte også på faren ved å ble avhengi, men det hjelper jo litt på avhengiheten om figuren din dør….

   ikke så veldig glad i online spill jeg heller 🙂

  3. Tja, tror nok de gjør sitt beste for å skape det så vanedannende som mulig. Er jo liksom hensikten med en online rpg det. Å få folk hekta slik at de fortsetter å spille og betaler den månedtlige avgiften.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg