Når kommer det bedre filmtilbud i Norge?

satt å leste snorre bryne sin artikkel på dagbladet om at man nå kan se film når du vil, hvor du vil – bare du drar ut av landet først.

artikkelen handlet selvfølgelig om filmindustrien sin holdning til nett og nedlasting. hvordan man nå i andre land kan lett få tak i filmer og tvserier på lovlig måte over internett, men at dette ikke er mulig i Norge. han fortelller om hvordan han klarte å få amerikansk og britisk nedlastingstjenester til å virke.
konklusjonen hans er at filmbransjen må få opp øynene og tilpasse seg fort, noe jeg er enig i.

personlig orker jeg ikke hele systemet han hatt opp for å få tilgang til “lovlige” filmer, jeg tenker rentlite over det, men laster ned alle tv serier jeg ser på. det handler ikke om å spare penger eller å lure systemene, jeg rett og slett gidder ikke å vente opp til et år på at tv serien skal bli tilgjenglig her i norge.
jeg er egentlig en ganske god forbruker som både detaler for tv kanalene mine (+ den forbaskede tv lisensen) og gjerne kjøper ting jeg liker etter det er lastet ned å prøvd. tanken på at det jeg gjør er ulovlig ligger så langt unna, for det gir ingen mening.

jeg laster ikke ned så mange filmer, rett og slett fordi jeg er rå til å ta opp dårlige filmer på tv`n og se på dem der, men det hender jo… jeg hadde nok sett mye mere filmer om de var lett tilgjengelig online… håper filmbransjen snart ser at verden ikke lengere kan deles inn i økonomiske zoner de kan kontrolere, nettet har åpnet verden og de må tilpasse seg.

link lit artikkelen på dagbladet

2 kommentarer
    1. Ja jeg er enig, alle disse soneindelingene er helt høl i huet nå som verden er så åpen som den er. Enten det er på spill, filmer el hva det nå er.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg