iPhone-brukere mest fornøyd

da jeg så overskriften hvilke mobilbrukere er mest fornøyd tenkte jeg automatisk på iphonen min, og jeg fikk rett. før jeg kjøpte telefonen i fjor høst fortalte noen meg at iphone brukere blir glad i telefonene sine. vel tenkte jeg de overdriver sikkert, men nei da. jeg rett og slett elsker telefonen min.

min vei til iphone var ikke så veldig kopmlisert, jeg har alltid synes telefoner har hatt en overdrevet mengde med funksjoner og muligheter, telefonen ringer jeg med…. så jeg har alltid lett etter enkle telefoner, ikke det at jeg ikke klarer funksjonene på telefonene, bare det at jeg har hatt bedre utstyr til de samme tingene.
tanken på iphone kom fordi jeg har virkelig hvert plaget av at jeg ikke hørte når folk ringte meg når jeg hørte på musikk på ipoden. samme hvor høy ringetonen var, eller hvor sterk vibrasjon fikk jeg det rett og slett ikke med meg.

tanken på en ipod med telefon var ganske genial… viste det fantes andre telefoner med musikkmuligheter også. men jeg var veldig glad i ipoden min. dette var første tanke….
men det å skulle kjøpe en telefon til 5000 var ikke et lett valg, så det som tippet hele sitvasjonen i dens favør var spillmulighetene + at jeg kunne koble den til mitt trådløse nettverk slik at jeg ikke behøver å bruke mobiltbrebånd.

jeg bestemte meg selvfølgelig midt i mellom 3og4, og bestemte meg for å vente på den nyeste modellen. en lang og “smertefull” ventetid. men til slutt satt jeg med min nye iphone 4 i hånda. (ikke den størelsen jeg hadde tenkt å kjøpe, men orket ikke å vente lengere).

først gikk selvfølgelig telefonlisten inn, men etter det var det rett på musikk og spill. det er ingen tvil om at min telefon brukes mest til musikk og lydbøker, jeg ringer jo ikke så mye.
litt spilling blir det jo også. men veldig glad for at jeg slipper å sjekke mobilen min hele tiden fordi kansje noen vil ha tak i meg. og godt å ha en multiboks hvor kvaliteten på funksjonene faktsik er brukbare.

jeg kan trygt si at jeg elsker iphonen min og jeg er ikke overasket over at det er iphone kunder som er mest fornøyde og som helst vil kjøpe samme merke på nytt…

legger ved link til artikkelen på vg nett:  iphone brukere mest fornøyd

1 kommentar

Siste innlegg