energi på deling

  •   

det er ikke ofte det siste året at jeg har føt at jeg har energi, men i dag våknet jeg klar til å ta tak i verden. først frustrerte jeg meg grenseløs over at jeg ikke lengere hadde skoleboka mi, men tenkte kansje jeg kunne finne en mattebok på bibloteket (noe jeg gjorde).

men etter en liten stund for datan forsto jeg at jeg ikke kunne sitte stille, så jeg planla å gå en tur på senteret. sette meg der å spille litt harvestmoon hos bakeren og kose meg med en kopp kakao (noe jeg også gjorde). på veien til senteret tenkte jeg at jeg kunne ta den lille omveien og resirkulere noen bokser og litt glass. egentlig veldig meg i et nøtteskall hele planen.

jeg satte på musikk for å få tempo på gåingen, men kom ikke lengere enn til nest blokk før en eldre dame stoppet meg ved å rope (utrolig at jeg hørte henne over musikken). hun lurte på om det  var glatt på fortauet der jeg gikk, siden hun hadde valgt å gå midt i vegen. jeg sa som sant var at det ikke var is, men litt tråkket ned snø. men at det gikk greit å gå på. hun bestemte seg for å prøve fortauet i steden for gata og hun pratet om at hun skulle til byen.

til byen og gå i den retningen betyr bare en ting, t-banen og t-banen ligger på senteret. så jeg tilbød den koselige damen armen min resten av veien siden vi skulle samme sted. hun takket lykkelig ja og selv om jeg ikke fikk noen trimtur følte jeg meg i utrolig godt humør da hun var kommet frem. godt å vite at energien min ikke bare kommer meg til gode.

fikk selvfølgelig gjort allt jeg skulle før jeg tusslett på den enda hardere veien hjem, denne gangen i løssnø og med høy musikk.

Siste innlegg