harvestmoon grandbazaar

jeg var overlykkelig da de to siste harvestmoon spillene skulle gies ut i Europa rett før jul, men til min store overraskelse og skuffelse gjelder dette tydeligvis ikke Norge.
så med litt hjelp fra min kusine i England og muligheten til å laste ned spill på ds har jeg bestemt meg for at dette ikke er et hinder. så i går kveld startet jeg på harvest moon grand bazaar.

Å starte på dette spillet var ganske sjokkerende, for det skiller seg veldig fra det forrige ds spillet + at det har kommet en ny funksjon som gjør at du kan hoppe over kanter. spillet blir litt mer åpent på denne måten.

– Du starter spillet med en ferdig bygd gård, her er det plass til dyr og dyrking av grønnsaker, ser klare muligheter til å utvikle gården videre, men de fleste nyere harvest moon spill har kommet med bare hus. du har måtte bygge resten selv.
– Du får seks pakker med nepe frø og seks pakker med gjødsel i starten av spillet, samtidig får du også vannkanne og hakke.
– Helt på starten av spillet blir du spurt om du vil hjelpe til med å redde markedet deres, det har blitt veldig lite de siste årene. grunnet markedet som er en dag i uka har de fjernet muligheten for shipping. du kan fortsatt selge ting i butikken om du trenger penger akutt.
– spillet minner mer om wii og ps2 spillene enn ds spillene som har blitt gitt ut i serien
– snarveiene og “de hemmelige” veiene gjør det litt morsommere å bevege seg rundt i spillet

jeg rakk ikke å spille lengre enn til første fredag før jeg måtte legge meg til å sove (slik går det når man spiller på senga) har hvert frustrert over mangel av fiskestang, øks og hammer men håper det dukker opp etter det første markedet på søndag.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg