harvestmoon grandbazaar

jeg var overlykkelig da de to siste harvestmoon spillene skulle gies ut i europa rett før jul, men til min store overaskelse og skuffelse gjerlder dette tydeligvis ikke Norge.
så med litt hjelp fra min kusine i england og muligheten til å laste ned spill på ds har jeg bestemt meg for at dette ikke er et hinder. så i går kveld startet jeg på harvest moon grand bazaar.

Å starte på dette spillet var ganske sjokerende, for det skiller seg veldig fra det forrige ds spillet + at det har kommet en ny funksjon som gjør at du kan hoppe over kanter. spillet blir litt mere åpent på denne måten.

– Du starter spillet med en ferdig bygd gård, her er det plass til dyr og dyrking av grønnsaker, ser klare muligheter til å utvikle gården videre, men de fleste nyere harvest moon spill har kommet med bare hus. du har måtte bygge resten selv.
– Du får seks pakker med tunips frø og seks pakker med gjødsel i starten av spillet, samtidig får du også vannkanne og hoe.
– Helt på starten av spillet blir du spurt om du vil hjelpe til med å redde markedet dems, det har blitt veldig lite de siste årene. grunnet markedet som er en dag i uka har de fjernet muligheten for shipping. du kan fortsatt selge ting i butikken om du trenger penger akkutt.
– spillet minner mere om wii og ps2 spillene enn ds spillene som har blitt gitt ut i serien
– snarveiene og “de hemmelige” veiene gjør det litt morsommere å bevege seg rundt i spillet

jeg rakk ikke å spille lengere enn til første fredag før jeg måtte legge meg til å sove (slik går det når man spiller på senga) har hvert frustrert over mangel av fiskestang, øks og hammer men håper det dukker opp etter det første markedet på søndag.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg