kakao?

jeg lurer veldig på hva som har skjedd med den gamle gode koppen med kakao. når jeg bestiller kakao nå får jeg den somregel servert i glass med sugerør, noe jeg synes er litt merkelig. men jeg klarer fint å leve med denne forandringen.

men i dag nådde det litt toppen av kransekaka. jeg bestilte en kopp kakao med krem hos baker nordby. som vanlig fikk jeg et høyt glass med sugerør og rørepinne i, kremen var også der. men etter en sip forsto jeg at dette var rart. glasset hadde et lag med sjokolade i bunn, så melk, så masse skummet melg med en liten krem klad i.

det så veldig fint ut, men var litt frustrert der jeg satt og rørte ut sjokoladen i melka (hadde ikke bestilt oboy) og at halve glasset var fyllt med melkeskum. fin måte å servere lite uten at folk ser det. nei kommer nok ikke til å kjøpe der igjen. smaken var grei da, etter skummet og all røringen. kremen merket jeg ikke noe til….

2 kommentarer
    1. oi da.. så kjipt :S
      jeg kjøpte meg kakao hos deli de luca i går, og der stod det “orginal kakao”, så jeg bare trykket på den og ut kom det verdens deeeiligste kakao 😮

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg