nye sko

i går var jeg på lambertseter senter sammen med mamma, veninnen hennes og datteren til veninna… egentlig skulle jeg bare henge på å spise lunch, var veldig sliten. men da vi hadde sitti inne i dna butikken en stund fant jeg et par sko jeg bare forelsket meg i. jeg rett og slett bare måtte ha dem. nye vintersko er jo ikke å klage av. de er av saueskinn og fra roots.

1395 kr

jeg sendte mamma til å finne størelse og slik siden det var så mange inne i butikken og jeg var utslitt, og da fant jeg selvfølgelig enda et par sko jeg bare måtte ha. nike joggesko. svart og rosa. jeg har lett etter joggesko jeg likte i hele sommer og ikke funnet noen, så selvfølgelig tok jeg med disse også.

1600 kr

de var nå problemet oppsto, de hadde tilbud ta tre betal for to. så nå måtte jeg jo finne et tredde par. vi var alle nå helt utslitte å så oppgitt på hverandre da mamma kom på at hun også trengte nye joggesko. så da kjøpte hun like som meg bare i andre farger. hun sa jeg fikk de billigste skoene jeg hadde kjøpt gratis. det var vinterskoene.

2 kommentarer

Siste innlegg