åpning av lambertseter senter

det var kjempe fint å være med på åpningen av lambertseter senter i går. jeg var der ca ti minutter før det åpnet og allerede var det kjempe mange folk i kø. Nordstrand skole musikk korps spillte og nrk var der med mange kameraer. det var koselig å stå der ute og jeg filmet korpset.

det var litt overaskende når dørene åpnet seg og mange fikk det ikke heltmed seg, alle vi andre som hadde fått det med seg fikk da en god mulighet til å snike litt i køen. det føltes litt rart å gå opp gangen å prøve å ta bilder mens det sto folk med kamera forran oss og tok bilder av oss. men jeg kom meg da opp på fellesplassen og silte meg i ny kø, for å få kake.

etter kakestykket mitt gikk jeg bare noen skritt videre og fant enda en kake. jeg liker ikke marsipankake (men kaka til senteret var god, holdt meg bare unna marsipanen) men siden det var loddtrekning med kaka måtte jeg jo ta et stykke. de hadde lagt plastikbiter inni kaka og dem som fant dem vant en premie på bjørklund. ikke noen premie på meg. og mesteparten av kaka gikk i søpla (desverre).

jeg hadde ikke noen planer om konkuranser eller tilbud, så jeg lot folk få stresse seg forbi og gikk opp i tredde etasje. her lå clas olson og dyrego zoo. butikkene var fine, men jeg innså at jeg ville få problemer med hva jeg ville ta bilde av, så jeg begynte å filme i stedenfor.

jeg gikk igjenom hele plan to med kameraet mitt og filmet de forskjellige butikkene, noe som ikke var lett siden det var tettpakket med folk hele tiden. så tok jeg runden i første etasjen. men tror ikke jeg klarte å få med meg alle butikkene. tok meg en tur inn på meny og fikk en nydelig rosa rose. her var det smaksprøver og enda en kake (som jeg ikke tok en bit av). jeg likte godt glassveggene på meny.

når jeg endelig hadde kommet igjenom var det på tide å finne de tingene jeg faktisk skulle ha. hadde heldigvis bestemt meg for å ta kattesand og kattemat senere på dagen. så da var første oppgave å finne jernia butikken. julegaver på salg må jo kjøpes. men hvor var nå den jernia butikken? etter flere titt på butikkoversikten vi fikk utlevert når vi kom inn fant jeg frem til den nederst i plan 1. de hadde selvfølgelig ikke noe av det jeg skulle ha. jeg gikk forbi g-sport butikken og der sto det en vakt å stoppet folk fra å gå inn. butikken var full. det så jeg, lurer på hva slags tilbud de hadde der.

siden jeg hadde 1 time igjen på tilbudet til HM om 25% rabatt på hele butikken gikk jeg dit for å kjøpe resten av kostymet mitt, plukket med meg en bukse og en trenings bh samtidig. nå begynnte klokken å nærme seg 12 og den “offisielle” åpningen. om senteret ikke hadde hvert fullpakket før ble det det nå. jeg bestemte meg for å gå og tok veien igjenom kinoen ut. her satt det barn på gulvet og ventet på at knerten gifter seg skulle begynne. fulgte veggen til bibloteket på utsiden og så de sjenket i mozel. trist de ikke åpnet samtidig med senteret, men får ta det senere tenkte jeg før jeg tok fatt på turen hjem igjen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg