lang og varm dusj

nå har jeg akkurat kommet ut fra dusjen og føler meg kjempe god.jeg føler meg virkelig vel etter å ha vasket meg med produktene fra lush (for det hørte ikke ut som en reklamestrofe)

her er i hvertfall de produktene jeg har brukt i dag.

Vanilla in the Mist såpe: denne ble jeg kjent med igjennom en prøve jeg fikk da jeg kjøpte min første shampo. jeg elsket lukten og gikk tilbake og kjøpte et stort stykke

Big shampo: dette var den shampoen jeg ble anbefalt da de påsto at den jeg hadde forelsket meg i hadde gått ut av produksjon (men ser den er lagt ut på nettet igjen nå). jeg var veldig skuffet over den. selv om det er hærlig å masere shampoen inn i håret på grunn av de store saltbitene som maserer hodebunnen synes jeg den tørker ut hodebunnen min. men bruker opp denjeg har kjøpt.

American Cream balsam: jeg rett og slett elsker denne balsamen den lukter godt, og selv om den ikke får håret til å virke like glatt som andre balsamer når du dusjer merker du efekten når håret tørker. kattene mine er også ekstremt glad i denne og liker å ligge å slikke eller sniffe på håret mitt når jeg kommer ut av dusjen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg