mislykket lasagne

noen dager er bare ikke dine dager, jeg har hatt en slik dag i dag. hovedsaklig har jeg sovet siden jeg er så trøtt. og allt jeg har tatt i har blitt påvirket av dette. jeg kjøpte inn til lasagne i går og gledet meg virkelig. min første tabbe var å glemme å legge osten i kjøleskapet. jeg hadde helt glemt at jeg hadde kjøpt ost, så når den skulle legges på hentet jeg frem en illeluktende sak fra bagen. (kansje jeg skulle ha tømt ut alle matvarene før jeg la meg og ikke bare de jeg husket skulle i kjøleskapet). jeg hadde også helt glemt at jeg måtte ha melk til lasagnen.

det skal utrolig mye til for å ødelegge en ferdigpakke fra toro (slik med pasta plater og krydder i), men jeg virkelig gjorde et godt forsøk. til min store lettelse fant jeg melk i kjøleskapet. jeg kan takke laktoseredusert melk for ekstremt lang holdbarhet når den ikke er åpnet.

så da var det bare å sette fra seg maten, løpe i butikken å kjøpe ost mens jeg håpet kattene ikke spiste opp maten på benken. kattene var snille. men jeg hadde satt ovnen på full guffe når den skulle forhåndsvarmes og dette glemte jeg selvfølgelig når jeg satt inn maten.

det hele endte med en overmelket, suppete, svidd og ikke helt kokt lasagne. men den var spisbar om ikke noe annet.

2 kommentarer
  1. Huff, det høres ikke noe hyggelig ut..
   En sånn maks uflaks dag høres det ut som.
   Krysse fingrene for at du har brukt opp uflaksen nå.

  2. Santar:el det var ikke så mye uflaks som det var uoppmerksomhet… men jeg, jeg er egentlig ganske flink til å lage mat. så det var litt sjokk

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg